[sajnos volt egy komoly félreértés, s hogy a későbbiekben ezt elkerüljük, megszűntetjük ezt az akciónkat. sajnáljuk.]

ADJ EGY JEGYET AJÁNDÉKBA!

FELFÜGGESZTETT SZÍNHÁZJEGY – SUSPENDED THEATER TICKET

Adományjegy igénylése: +36 30 405 7970 femszinhazjegy@gmail.com
Felhasználás: egy e-mail-ben írja meg, hogy melyik előadásra (cím, időpont) és hány darab adományjegyet szeretne igényelni!
A jegy(eke)t legkésőbb az előadás napján délig kell átvenni!
Adományjegy vásárlása: a +1JEGY feliratra kattint. | Kiválasztja a jegyek Mennyiségét, majd Kosárba teszi. | És jöhet a Fizetés. |

0 felhasználható adományjegyünk van jelenleg.

+1JEGY vásárláshoz kattintson a IDE!
Honlapunkon kezelési költség nélkül vásárolhatnak +1jegyet.

Mi, a Fém Arts & Café-ban fontos feladatunknak érezzük, hogy a színházat minél több olyan emberrel megkedveltessük, akiktől az eddig távol állt, illetve minél több olyan társadalmi csoporthoz eljuttassuk, akiknek egyébként kevésbé van alkalmuk, lehetőségük színházjegyet vásárolni.
A „Felfüggesztett színházjegy” kezdeményezésünkkel elsősorban ez utóbbi csoportra koncentrálunk. A talán ismerős, vendéglátásban elterjedt és népszerű „felfüggesztett kávé”-mozgalom mintájára a magyarországi színházak közül elsők között lehetőséget kínálunk mindenkinek, aki kultúrát adományozna rászorulóknak, hogy jótékony célra megvásároljon plusz egy 10 000 forintos jegyet, melyet egy rászoruló beválthat a Fém Arts & Café bármely előadására. A program lényege, hogy ha szívesen támogatna rászorulókat, most itt a lehetőség, hogy valami különleges adományt juttasson el hátrányos helyzetűeknek.
Meggyőződésünk, hogy a kultúrát, a művészeteket mindenki számára hozzáférhetővé kell tenni, a színházcsinálás pedig az önkifejezés közösségi formája, és fontosnak tartjuk, hogy a színházba járás ne csak a tehetősebbek privilégiuma legyen. Ha pedig valaki megteheti, hogy segítsen egy rászorulón, miért ne ajándékozna valakinek kikapcsolódást?
Ha Ön is így gondolja, ajándékozzon élményt: +1 JEGY! Köszönjük!